Over DOH | Werken bij DOHZorggroep DOH is een ondernemende zorggroep met een pioniersmentaliteit en een brede focus op samenwerken. Een multidisciplinaire zorggroep met veel ketenpartners. DOH loopt voorop als het gaat om innovatie in de Eerstelijn, persoonsgerichte zorg en wijkgerichte initiatieven. We sturen voortdurend op kwaliteit, kosten, klanttevredenheid. Ons doel is om de generalistische zorg voor patiënten in de aangesloten praktijken van huisartsen en ketenpartners te verbeteren. 

 

 

Bij DOH ontstaat een vacature Projectleider, voor 28 tot 32 uur in de week 

 

Functiebeschrijving 

Als Projectleider verbind je zorgverleners en werk je samen met hen aan het (door)ontwikkelen van zorgprogramma’s en procesvernieuwing. Bij DOH ontwikkelen we volgens de triple-aim methodiek; duurzaam, met een balans tussen verbeteren van ervaren kwaliteit van zorg, van gezondheid en tegen minder (of gelijkblijvende) kosten. Zorggroep DOH vertrekt daarbij vanuit het beginsel positieve gezondheid. Uitgangspunt is dat onze zorg persoonsgericht is en past bij iemands vaardigheden. En we geloven in het organiseren van een ondersteunend (virtueel) zorgaanbod, door het inzetten van eHealth toepassingen en groepsbijeenkomsten. 

 

Bij DOH zijn praktijken aangesloten die gemotiveerd zijn om continue te werken aan betere zorg. Of dat nu op het gebied van zorginhoud is, of van slimme organisatie van zorg. Praktijken werken samen en zijn gericht op (zorg)innovatie. In projectteams van wisselende samenstelling werken wij op dit moment aan meerdere pilots, experimenten en projecten. Het kantoor van DOH wordt gevormd door een team van zorg coördinatoren en projectleiders en een bedrijfsbureau. Je maakt onderdeel uit van een team dat de ontwikkelingen in de eerste lijn op de voet volgt en vertaalt in beleid en projecten.  

 

Focus op eHealth en persoonsgerichte zorg 

Bij zorggroep DOH start onder leiding van een adviseur een meerjarig programma om zorgprocessen op de huisartspraktijken toekomstbestendig te organiseren met de focus op eHealth en persoonsgerichte zorg. Hoe kunnen wij op een kwalitatief goede en efficiënte manier de toenemende vraag naar (chronische) zorg organiseren? Zonder dat dit een (te) zware wissel trekt op onze zorgverleners?  

 

Binnen dit programma lopen (nu al) projecten die moeten worden gemonitord, geëvalueerd of geborgd. En starten mogelijk ook nieuwe projecten. Wij zoeken een projectleider die -in eerste instantie samen met onze adviseur- dit programma opricht en de projecten leidt. Daarbij is het je rol om zorgverleners te begeleiden bij verandering, hen aan te spreken en te enthousiasmeren (ook al het even tegen zit). Als projectleider verzorg je rapportages. Uiteindelijk zorg je voor borging van nieuwe vormen van zorg in de bestaande zorgprogramma’s en netwerkzorg. 

 

Wat vragen wij? 

Je hebt een relevante opleiding op universitair of HBO-niveau. En je hebt affiniteit met nieuwe zorgtoepassingen en EHealth. Daarnaast ben je: 

  • Ervaren in het leiden van projecten en het begeleiden bij verandering, bij voorkeur in de zorg (of in ieder geval met professionals). 

  • Communicatief vaardig, je kunt coachen, enthousiasmeren en je visie uitdragen. 

  • Analytisch sterk en kun je je analyses ook omzetten in een businesscase. 

  • Resultaatgericht. Voor jou zijn deadlines en mijlpalen belangrijker dan werktijden. Je houdt de vaart erin. 

  • Organisatorisch sterk. Je hebt gevoel voor belangen en verhoudingen. 

Wat bieden wij? 

Werken bij een koploper in de Eerstelijn, in een klein team op kantoor en met gemotiveerde zorgverleners op de praktijken.  

 

Het betreft om te beginnen een dienstverband van 28 tot 32 uur per week. De werkdagen worden in overleg vastgesteld. Aanvang dienstverband zo spoedig mogelijk op basis van een jaarcontract. 

De werktijden zijn nader overeen te komen maar enige flexibiliteit is wel gewenst. 

Er is ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. 

Salaris in overeenstemming met opleiding en salaris (cao-huisartsenzorg) 

 

Procedure 

Voor vragen over deze functies kunt u contact opnemen met Jorien Sjoerdsma, manager bedrijfsvoering. Te bereiken op j.sjoerdsma@zorggroepdoh.nl of 06-29045209. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Richt uw motivatiebrief (met recent CV) aan Ellen Huijbers, medisch directeur. Via mail aan directiesecretariaat@zorggroepdoh.nl 

 

U kunt reageren tot 8 maart 2019. 

Nieuws
Veel te doen en te ontdekken op de Dutch Happiness week
Veel te doen en te ontdekken op de Dutch Happiness week
Geplaatst: 15 maart 2019
Gelukkige mensen zijn actiever, creatiever, minder vatbaar voor ziektes, energierijker en participeren meer. Daar wil je vast alles over weten.

Lees meer
Huisartsen gaan werkdruk met digitalisering te lijf
Huisartsen gaan werkdruk met digitalisering te lijf
Geplaatst: 3 januari 2019
In Zuidoost-Brabant gaan de huisartspraktijken van zorggroep DOH en Gezondheidscentra van SGE dit probleem met digitalisering van de zorg te lijf.

Lees meer
Fijne feestdagen en een goed 2019!
Fijne feestdagen en een goed 2019!
Geplaatst: 21 december 2018
Het team van zorggroep DOH wenst iedereen fijne feestdagen en een goed 2019!

Lees meer