Over DOH | Werken bij DOH


Praktijkondersteuner GGZ (16 uur)

Huisartsenpraktijk de Kleine Dommel in Geldrop zoekt per 1 maart 2019 een praktijkondersteuner GGZ in verband met vertrek van onze huidige praktijkondersteuner.
Praktijkondersteuner GGZ (16 uur) Werkdagen dinsdag middag en avond, donderdag
Onze praktijk is geaccrediteerd en maakt deel uit van zorggroep ‘De Ondernemende Huisarts’. Er werken 7 huisartsen, 2 praktijkondersteuners GGZ, 1 praktijkondersteuner kind/jeugd, 4 praktijkondersteuners somatiek en 1 praktijkondersteuner ouderenzorg, een praktijkmanager, 6 doktersassistentes en een administratief medewerkster. Wil je werken in een heel leuk huisartsenteam en heb je ervaring op het gebied van de GGZ, dan is dit misschien wel jouw baan!

Functieomschrijving: Als POH GGZ bied je snelle en laagdrempelige ondersteuning en hulp aan patiënten, in een voor hun vertrouwde omgeving; de huisartsenpraktijk. Je brengt in enkele gesprekken de problemen van de patiënt in kaart. Je ondersteunt de huisarts bij diagnostiek en bij het verlenen van zorg aan patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Je begeleidt patiënten op hun weg naar herstel of door een juiste doorverwijzing. Je bent toegankelijk voor iedereen die door de huisarts wordt doorverwezen. Daarnaast denk je mee in de ontwikkeling van je eigen werkveld, toont initiatief en laat je inspireren door ideeën vanuit het werkveld. Eisen Hbo-opleidingsniveau SPV, Maatschappelijk werk met een aanvullende opleiding voor de huisartsenpraktijk; Kennis van psychische, psychosociale en psychiatrische stoornissen alsmede van psychopathologie; Kennis van de voor de doelgroep relevante sociale kaart, regelingen, hulpmiddelen en aanpassingen; Zelfstandig klantvriendelijke en flexibele instelling Meer schriftelijke informatie over de functie is te vinden in het functie- en competentieprofiel POH-GGZ van de LHV/NHG en de landelijke vereniging voor POH-GGZ. Deze kunt je – per mail - opvragen bij mw. A. Blitterswijk, praktijkmanager. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met mw. E. Hoogers, POH GGZ. Tel. 040-2867688. Reacties kunnen vo´o´r 17 januari 2019 gestuurd of gemaild worden naar: Huisartsenpraktijk De Kleine Dommel t.a.v. mw. A. Blitterswijk, praktijkmanager Dommeldalseweg 3 5664 RP Geldrop. tel. 040-2867688 e-mail: ablitterswijk@hadkd.nlNieuws
Huisartsen gaan werkdruk met digitalisering te lijf
Huisartsen gaan werkdruk met digitalisering te lijf
Geplaatst: 3 januari 2019
In Zuidoost-Brabant gaan de huisartspraktijken van zorggroep DOH en Gezondheidscentra van SGE dit probleem met digitalisering van de zorg te lijf.

Lees meer
Fijne feestdagen en een goed 2019!
Fijne feestdagen en een goed 2019!
Geplaatst: 21 december 2018
Het team van zorggroep DOH wenst iedereen fijne feestdagen en een goed 2019!

Lees meer
Meerjarige overeenkomst met Lesage ICT
Meerjarige overeenkomst met Lesage ICT
Geplaatst: 20 december 2018
Zorggroep DOH en Lesage ICT hebben afgelopen maandag 17 december 2018 een meerjarige overeenkomst getekend voor het bieden van ICT ondersteuning aan alle aangesloten DOH-praktijken.

Lees meer