Over DOH | Jaarrapport 2018


2018 heeft vooral in het teken gestaan voor de keuze van één HIS-systeem voor alle aangesloten huisartsen. Omdat wij geloven in de mogelijkheid om zorg anders aan te bieden; digitaal goed ondersteund door systemen die voor ons werken en door gebruik te maken van Ehealth toepassingen. Verbetering van de ICT-infrastructuur is een belangrijke randvoorwaarde en daar hebben we een grote ‘ondernemende’ stap in gezet.

Zorgproces re-design is noodzakelijk om de toenemende zorgvraag het hoofd te bieden. DOH ondersteunt om die reden ook de opkomst en professionalisering van praktijkmanagement op aangesloten praktijken. We hebben op de praktijken veel nieuwe managers mogen verwelkomen, die proberen de huisartsen vrij te spelen van regeltaken.

De zorgprogramma’s van DOH zijn onverminderd van hoge kwaliteit. In het zorgprogramma voor Kwetsbare Ouderen lopen wij tegen de grenzen van onze inzet binnen bestaande netwerken aan. Een bredere regionale samenwerking is nodig op de knelpunten in deze complexe zorgvraag het hoofd te bieden. DOH is vanuit de voortrekkersrol op dit dossier bestuurlijk nauw betrokken bij het tot stand brengen van het actieprogramma Precies! dat op een groot draagvlak mag rekenen. Daarmee neemt DOH ook maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Nieuws
Fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar !
Geplaatst: 17 december 2019
We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking...

Lees meer
Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’
Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’
Geplaatst: 16 december 2019
Samenwerken in de zorg rondom GGZ Apanta, DOH, GGzE, Novadic-Kentron, PoZoB, PsyZorg en SGE slaan de handen ineen in een regionaal programma GGZ met als titel ‘Samen Verder!’.

Lees meer
Nieuwsbrief feitenboekjes CVRM
Geplaatst: 3 december 2019
Voor alle deelnemers van de CVRM scholing (22 oktober en 12 november) wordt nog een feitenboekje CVRM van de hartvaatHAG toegestuurd.

Lees meer