Over DOH | Jaarrapport 2018


2018 heeft vooral in het teken gestaan voor de keuze van één HIS-systeem voor alle aangesloten huisartsen. Omdat wij geloven in de mogelijkheid om zorg anders aan te bieden; digitaal goed ondersteund door systemen die voor ons werken en door gebruik te maken van Ehealth toepassingen. Verbetering van de ICT-infrastructuur is een belangrijke randvoorwaarde en daar hebben we een grote ‘ondernemende’ stap in gezet.

Zorgproces re-design is noodzakelijk om de toenemende zorgvraag het hoofd te bieden. DOH ondersteunt om die reden ook de opkomst en professionalisering van praktijkmanagement op aangesloten praktijken. We hebben op de praktijken veel nieuwe managers mogen verwelkomen, die proberen de huisartsen vrij te spelen van regeltaken.

De zorgprogramma’s van DOH zijn onverminderd van hoge kwaliteit. In het zorgprogramma voor Kwetsbare Ouderen lopen wij tegen de grenzen van onze inzet binnen bestaande netwerken aan. Een bredere regionale samenwerking is nodig op de knelpunten in deze complexe zorgvraag het hoofd te bieden. DOH is vanuit de voortrekkersrol op dit dossier bestuurlijk nauw betrokken bij het tot stand brengen van het actieprogramma Precies! dat op een groot draagvlak mag rekenen. Daarmee neemt DOH ook maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Nieuws
Wij wensen iedereen warme en fijne dagen.
Geplaatst: 18 december 2020
Het zijn helaas hele andere feestdagen dan dat we allemaal hadden gedacht. Toch hopen we dat je er mooie dagen van kan maken met elkaar. Niet alles gaat fysiek samen, maar wel in elkaars hart. We wensen iedereen fijne dagen vol warmte, licht en gezelligheid.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Afscheid Jan Erik de Wildt als directeur bedrijfsvoering van zorggroep DOH
Geplaatst: 12 juni 2020
Op vrijdag 5 juni was het afscheid van Jan Erik als directeur bedrijfsvoering van zorggroep DOH. Jan Erik heeft als innovator en inspirator een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de eerstelijnszorg. Hij heeft eraan bijgedragen dat zorggroep DOH een koploper is in Nederland.

Lees meer