Over DOH | Beleid 2021-2022


Zorggroep DOH heeft de strategische koers voor de jaren 2021 – 2022 vastgelegd in een geactualiseerd meerjarenbeleidsplan.

Door de groeiende samenwerking met SGE is gekozen voor een verkorte procedure en looptijd van het DOH-meerjarenbeleidsplan. De ambities op inhoud heeft DOH het afgelopen jaar intensief verkend met SGE. Dit komt ook terug in de actualisatie van het DOH-meerjarenbeleid. De hoop en verwachting is dat DOH en SGE na 2022 samen een interactief proces doorlopen dat de organisaties SGE en DOH nog verder tot elkaar brengt.

In dit meerjarenbeleidsplan zijn nieuwe ambities uit de samenwerking met SGE geïntegreerd in bestaand DOH-meerjarenbeleid. Het plan is vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van DOH op 28 september 2021. Het meerjarenbeleidsplan heeft zowel een interne als externe functie. Enerzijds is het, als leidraad voor de ontwikkeling van DOH, bestemd voor de leden van de coöperatie DOH, voor de directie en voor de Raad van Commissarissen. Anderzijds maakt het plan de gewenste ontwikkeling zichtbaar voor patiënten, inwoners van de regio Eindhoven, zorgprofessionals en zorgorganisaties, zorgverzekeraars, gemeenten en partners in het sociaal domein.

Lees meer in onderstaande negen onderwerpen

Nieuws
Wij zorgen ook online
Wij zorgen ook online
Geplaatst: 26 september 2022
We willen meer tijd voor onze patiënten en onze zorg beter maken. De druk op de zorg is hoog en onze lat ook. Daarom hebben we uw hulp nodig en dat is makkelijker dan u denkt. Goede zorg is namelijk óók digitaal dichtbij.

Lees meer
SGE en DOH nemen besluit tot fusie
SGE en DOH nemen besluit tot fusie
Geplaatst: 15 september 2022
Met bijgaand nieuwsbericht informeren we u graag over het besluit tot fusie van SGE en DOH.

Lees meer
De MedGemak app is vernieuwd
De MedGemak app is vernieuwd
Geplaatst: 22 juli 2022
De MedGemak app is vernieuwd! Om de nieuwe app te gebruiken dient u deze te installeren op uw telefoon of tablet.

Lees meer