Nieuws | Afscheid Jan Erik de Wildt als directeur bedrijfsvoering van zorggroep DOHHet afscheid was iets anders vormgegeven als van te voren bedacht wegens Corona, maar (door alles in tijdsblokken in te delen) was er vrijdag 5 juni voor een select gezelschap dan toch de mogelijkheid om in feestelijke sferen afscheid te nemen van Jan Erik.Een mooi afscheid waarbij aan het einde Jan Erik de Ineen Oeuvre prijs overhandigd krijgt van Anoeska Mosterdijk!Ellen Huijbers heeft hem namens de zorggroep zijn eigen magazine overhandigd. Het JE MAG, Jan Erik magazine, waarin een mooie samenvatting van zijn werk en tal van stukjes te lezen zijn van mensen waarmee hij heeft samengewerkt.Klik hier voor een kijkje in het magazine.
Nieuws
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 4 mei 2021
U bent bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. U wordt daarvoor begeleid door verschillende zorgverleners (huisarts, praktijkondersteuner, diëtist, fysiotherapeut etc).

Lees meer
Wij wensen iedereen warme en fijne dagen.
Geplaatst: 18 december 2020
Het zijn helaas hele andere feestdagen dan dat we allemaal hadden gedacht. Toch hopen we dat je er mooie dagen van kan maken met elkaar. Niet alles gaat fysiek samen, maar wel in elkaars hart. We wensen iedereen fijne dagen vol warmte, licht en gezelligheid.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer