Nieuws | Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’


De ambitie van deze samenwerking is tweeledig. Ten eerste dat iedere persoon met een GGZ zorgvraag de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt. Ten tweede om ervoor te zorgen dat wachtlijsten tot het verleden gaan behoren.
Gemeente Veldhoven ondersteunt het initiatief met het ondertekenen van een adhesieverklaring. Op 5 december hebben alle betrokken partijen de samenwerkingsovereenkomst getekend. Het startsein om flinke stappen te gaan maken!

‘’Mijn hoop is dat met het ondertekenen van het samenwerkingsverband een stap wordt gezet naar het ontschotten van zorg, waarbij er meer wordt gekeken naar wat een patient op elk moment in zijn proces nodig heeft en hoe hier op zo’n snel mogelijke manier aan kan worden voldaan zonder dat geldstromen ed. dit direct beïnvloeden vb wachttijden. Ik denk dat door intensiever samen te werken, er een duidelijker beeld ontstaat van ieders meerwaarde en dit mee kan worden genomen in het afstemmen van zorg. Dus snelle op en ook af schalen van zorg’’ Aldus Ellen HuijbersNieuws
Eikenprocessierups
Eikenprocessierups
Geplaatst: 18 mei 2020
De eikenprocessierups is een rups die vooral in de maanden mei, juni en juli in sommige eikenbomen voorkomt. Contact met de brandharen kan klachten veroorzaken.

Lees meer
Advies omtrent het Corona Virus
Geplaatst: 2 maart 2020
De uitbraak met het nieuwe coronavirus breidt uit. In Nederland werd op 27 februari de eerste patiënt met het virus gevonden en op 28 februari de tweede, inmiddels staat de teller op 12. Alertheid is dan ook geboden.

Lees meer
Fijne feestdagen en een prachtig nieuw jaar !
Geplaatst: 17 december 2019
We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking...

Lees meer