Nieuws | Regionaal programma GGZ ‘Samen Verder!’


De ambitie van deze samenwerking is tweeledig. Ten eerste dat iedere persoon met een GGZ zorgvraag de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt. Ten tweede om ervoor te zorgen dat wachtlijsten tot het verleden gaan behoren.
Gemeente Veldhoven ondersteunt het initiatief met het ondertekenen van een adhesieverklaring. Op 5 december hebben alle betrokken partijen de samenwerkingsovereenkomst getekend. Het startsein om flinke stappen te gaan maken!

‘’Mijn hoop is dat met het ondertekenen van het samenwerkingsverband een stap wordt gezet naar het ontschotten van zorg, waarbij er meer wordt gekeken naar wat een patient op elk moment in zijn proces nodig heeft en hoe hier op zo’n snel mogelijke manier aan kan worden voldaan zonder dat geldstromen ed. dit direct beïnvloeden vb wachttijden. Ik denk dat door intensiever samen te werken, er een duidelijker beeld ontstaat van ieders meerwaarde en dit mee kan worden genomen in het afstemmen van zorg. Dus snelle op en ook af schalen van zorg’’ Aldus Ellen HuijbersNieuws
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 4 mei 2021
U bent bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. U wordt daarvoor begeleid door verschillende zorgverleners (huisarts, praktijkondersteuner, diëtist, fysiotherapeut etc).

Lees meer
Wij wensen iedereen warme en fijne dagen.
Geplaatst: 18 december 2020
Het zijn helaas hele andere feestdagen dan dat we allemaal hadden gedacht. Toch hopen we dat je er mooie dagen van kan maken met elkaar. Niet alles gaat fysiek samen, maar wel in elkaars hart. We wensen iedereen fijne dagen vol warmte, licht en gezelligheid.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer