Nieuws | Wandelen met de praktijk


Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De NDC is een wandeltraject van twintig weken, met als doel om mensen zich gezonder en fitter te laten voelen. Het is gericht op mensen met diabetes type 2, maar ook als u geen diabetes type 2 heeft, is het natuurlijk goed om actief bezig te zijn en mag u gewoon meedoen!

Vanaf 17 april gaan we elke woensdagavond met een groep wandelen. Een groep mensen bijvoorbeeld met diabetes voor wie het goed is om meer te bewegen en af te vallen loopt samen met de huisarts, de praktijkverpleegkundige, de POH-GGZ of de assistente. We vertrekken elke week om 19:00 uur. Zo bouwen we onze conditie op en in september kunnen we meedoen met een landelijke wandeling. Mocht u nog geïnteresseerd zijn, meldt u dan snel aan om mee te kunnen lopen. U kunt hiervoor de praktijkassistente bellen.

Nieuws
Steun voor dementerende
Steun voor dementerende
Geplaatst: 1 juli 2019
Een groep inwoners wil in Valkenswaard een beweging op gang brengen om te komen tot een dementie-vriendelijk dorp, waaronder onze coördinator Arianne Valkhof

Lees meer
Geslaagde heraudit
Geslaagde heraudit
Geplaatst: 7 juni 2019
Onze huisartsenpraktijk is al jaren geaccrediteerd. Elk jaar komt een auditor van NHG Praktijk Accreditering (NPA) onze praktijk opnieuw toetsen. Ook dit jaar in april hebben we de audit met positief resultaat afgerond.

Lees meer
Wandelen met de praktijk
Wandelen met de praktijk
Geplaatst: 5 april 2019
Onze praktijk doet mee aan de landelijke Diabetes Challenge.

Lees meer