Nieuws | eHealth bij u in de buurt: kom kennis maken!


eHealth, ofwel online diensten in de zorg, wordt steeds vaker aangeboden. Wat is er eigenlijk mogelijk bij u in de buurt, en hoe kunt u daar gebruik van maken?

De zorggroepen SGE en DOH, waar veel huisartsen in de regio Eindhoven bij zijn aangesloten, laten u samen met Zorgbelang Brabant graag de mogelijkheden zien in een inspirerende bijeenkomst tijdens de landelijke eHealth week 2018.

Aan de hand van verhalen van patiënten nemen we u mee in de verschillende online mogelijkheden en actuele ontwikkelingen. Van online een afspraak maken tot zorg op afstand. Ook zijn we zeer benieuwd naar uw mening en wensen op het gebied van eHealth. Wat is voor u nu echt belangrijk? We gaan graag met u in gesprek.


De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

1. eHealth: Wat is er in deze regio te krijgen?

2. Persoonlijke Gezondheidsomgeving in ontwikkeling

3. Zorgbelang Brabant vertelt over de meetlat eHealth, waarna een expert patiënt aan het woord is over wat eHealth voor hem betekent.


Komt u ook op 22 januari? Meld je hier aan

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Tilburgseweg-West 100 ,  Eindhoven , Noord-Brabant

Nieuws
Zomerrooster bloedafname
Zomerrooster bloedafname
Geplaatst: 18 juni 2018
Bloedafname in de praktijk is in de zomer alleen mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 -9.30 uur. Dat geldt voor de periode van 9 juli 2018 t/m 19 augustus 2018.

Lees meer
Wandel met uw zorgverlener naar meer gezondheid
Wandel met uw zorgverlener naar meer gezondheid
Geplaatst: 13 april 2018
De nationale Diabetes Challenge start 24 mei 2018. Wandel mee!

Lees meer
DOH mailt veilig via ZIVVER
DOH mailt veilig via ZIVVER
Geplaatst: 21 maart 2018
Vanaf maart 2018 kan iedereen binnen Zorggroep DOH veilig mailen, chatten en bestanden (tot 3 TB) versturen. Met de ‘veilig mailen’-oplossing van ZIVVER zet DOH een stap in de goede richting van de nieuwe Europese privacywetgeving de AVG.

Lees meer