Nieuws | eHealth bij u in de buurt: kom kennis maken!


eHealth, ofwel online diensten in de zorg, wordt steeds vaker aangeboden. Wat is er eigenlijk mogelijk bij u in de buurt, en hoe kunt u daar gebruik van maken?

De zorggroepen SGE en DOH, waar veel huisartsen in de regio Eindhoven bij zijn aangesloten, laten u samen met Zorgbelang Brabant graag de mogelijkheden zien in een inspirerende bijeenkomst tijdens de landelijke eHealth week 2018.

Aan de hand van verhalen van patiënten nemen we u mee in de verschillende online mogelijkheden en actuele ontwikkelingen. Van online een afspraak maken tot zorg op afstand. Ook zijn we zeer benieuwd naar uw mening en wensen op het gebied van eHealth. Wat is voor u nu echt belangrijk? We gaan graag met u in gesprek.


De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

1. eHealth: Wat is er in deze regio te krijgen?

2. Persoonlijke Gezondheidsomgeving in ontwikkeling

3. Zorgbelang Brabant vertelt over de meetlat eHealth, waarna een expert patiënt aan het woord is over wat eHealth voor hem betekent.


Komt u ook op 22 januari? Meld je hier aan

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Tilburgseweg-West 100 ,  Eindhoven , Noord-Brabant

Nieuws
Regio Eindhoven kiest voor huisartsinformatiesysteem Medicom
Regio Eindhoven kiest voor huisartsinformatiesysteem Medicom
Geplaatst: 13 december 2018
'Door samen voor één ICT-infrastructuur te kiezen, zetten zorggroep DOH en SGE een belangrijke stap voorwaarts in het verbeteren van de informatie-uitwisseling, het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen en de inzet van eHealth. ''Digitalisering is nodig om die uitdagingen het hoofd te bieden'', zegt Jan-Erik de Wildt, bestuurder bij DOH

Lees meer
Werkconferentie ZO!
Werkconferentie ZO!
Geplaatst: 5 november 2018
Donderdag 10 januari vindt de Werkconferentie Zorgbrug ZO! plaats. Succesvolle transferzorg voor kwetsbare ouderen. Bianca Buurman professor Acute Geriatrie en hoogleraar ouderenzorg UVA/AMC deelt op deze dag haar visie en vertelt meer over de opzet van transmurale zorgbrug in Amsterdam.

Lees meer
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer