Nieuws | eHealth bij u in de buurt: kom kennis maken!


eHealth, ofwel online diensten in de zorg, wordt steeds vaker aangeboden. Wat is er eigenlijk mogelijk bij u in de buurt, en hoe kunt u daar gebruik van maken?

De zorggroepen SGE en DOH, waar veel huisartsen in de regio Eindhoven bij zijn aangesloten, laten u samen met Zorgbelang Brabant graag de mogelijkheden zien in een inspirerende bijeenkomst tijdens de landelijke eHealth week 2018.

Aan de hand van verhalen van patiënten nemen we u mee in de verschillende online mogelijkheden en actuele ontwikkelingen. Van online een afspraak maken tot zorg op afstand. Ook zijn we zeer benieuwd naar uw mening en wensen op het gebied van eHealth. Wat is voor u nu echt belangrijk? We gaan graag met u in gesprek.


De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

1. eHealth: Wat is er in deze regio te krijgen?

2. Persoonlijke Gezondheidsomgeving in ontwikkeling

3. Zorgbelang Brabant vertelt over de meetlat eHealth, waarna een expert patiënt aan het woord is over wat eHealth voor hem betekent.


Komt u ook op 22 januari? Meld je hier aan

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Tilburgseweg-West 100 ,  Eindhoven , Noord-Brabant

Nieuws
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer
Succesvolle regio-bijeenkomst ‘Juiste zorg op de juiste plek’
Succesvolle regio-bijeenkomst ‘Juiste zorg op de juiste plek’
Geplaatst: 4 september 2018
We hebben er allemaal mee te maken: de verstopping in de (spoed)keten van zorg en al het werk en schrijnende situaties die dit met zich meebrengt.

Lees meer
Voorbereid op vakantie
Voorbereid op vakantie
Geplaatst: 6 juli 2018
Bent u van plan om naar tropische landen te reizen of naar een gebied met primitieve omstandigheden? Bereid u dan extra goed voor. Bel de huisartspraktijk en vraag of u een afspraak kunt maken voor reizigersadvies. Er zijn huisartsen of praktijkassistentes met een specialisatie in reizigersadvies.

Lees meer