Nieuws | DOH trakteert op ijsjes!


Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.
De coronatijden vragen enorm veel van alle medewerkers in de zorg. Alle medewerkers van onze zorggroep hebben zich de afgelopen anderhalf jaar ingezet om alles draaiende te houden en alle patiënten te helpen. Zeker in het begin was het overstappen naar meer digitaal wel even wennen, nu is een digitaal consult of een vergadering via Teams niet meer weg te denken!
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken. Natuurlijk verliep dit ook niet vlekkeloos, ook in deze week waren er spoedgevalen, vaccinaties en covid-spreekuren waardoor de ijsjes even moesten wachten.

Via de diverse kanalen stroomden de enthousiaste reacties van de praktijken binnen, hier een kleine impressie van alle gezelligheid:



Nieuws
Meerjarenstrategie 2023 - 2026
Meerjarenstrategie 2023 - 2026
Geplaatst: 2 oktober 2023
Een mooie samenvatting van onze Stroomz meerjarenstrategie

Lees meer
DE STAP naar gezonder zet je zo!
DE STAP naar gezonder zet je zo!
Geplaatst: 13 juni 2023
DE STAP van Ingrid naar meer rust in haar hoofd.

Lees meer
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz
Geplaatst: 27 januari 2023
De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Lees meer